Кой предлага топ цени за ремонт на покриви в Пловдив?

Изборът на фирма за ремонт на покриви в Пловдив понякога затруднява хората, особено ако преди това са чували разкази на приятели, които са си патили. Общо взето в покривната индустрия има немалко фирми, които не се славят с добро име и именно това е причината хората да изпитват затруднения на кого да се доверят за своя покрив. Всички знаем, че от това колко здрав и добре направен е покривът зависи до голяма степен колко сме защитени в собствения си дом.

Що се отнася до цените, това също е една голяма въпросителна пред доста хора и не са малко случаите, в които някой да отлага ремонта на покрива си, поради липса на средства. Именно за това, и защото не бива да отлагате належащите ремонти за по-късен етап, ще ви представим една много добра фирма, която предлага доста изгодни цени за ремонт на покриви в Пловдив и в цялата страна.

Фирма Станков 53 ЕООД оперира както в град Пловдив, така и в цялата страна и е а пазара от повече от 11 години. Освен, че предлага безупречно качество на изработката, фирмата използва и висококачествени материали. По този начин ще бъдете на 100% сигурни, че получавате здрав стабилен и устойчив покрив. Що се касае до цените, то определено можем да кажем, че фирмата предлага един от най-достъпните такива. Те започват ориентировъчно от 9,90 лв. на квадратен метър до 12 лв. на кв. м.

Другото, с което се отличава тази фирма е гаранцията, която дава за своята работа. В зависимост от вида на ремонта, който са извършили ще получите до 15 години гаранция за качество. Освен това, както казахме те са доста съвестни и изпълняват всички поети ангажименти в срок. Първоначалният оглед на вашия обект е безплатен и е с опознавателна цел. След това ще получите специално за вас изготвена оферта, съдържаща цени и конкретни срокове за изпълнение на ремонтните дейности.